čtvrtek 27. listopadu 2008

Wanted

Já si to myslela, že se mi to nebude líbit. Už mi jednou děj vyprávěl kamarád. Řikal, že se na to dá koukat. To souhlasím. Dá se na to koukat, ale dost by pomohlo, kdyby vás zajímala detailní obrazová studie průchodu kulky hlavou. Já debil si k tomu, jako ke každýmu filmu, vzala jídlo.
Co se děje týče… příšerně překombinovaný.. Občas jsem se nestačila divit. Kde vzali v Čechách hlubokou strž nad řekou mez dvěma skalami… Nebo že by to pendolíno jezdilo tak rychle, že než hlavní hrdina projde pár vagonů a Angelina narve žigula do vlaku (aby mohla přistoupit), dojede až někam do Alp? Nebo když Angelina krade toho žigula, se kterým předjede pendolino a pak do něj ještě zaparkuje, tak za ní běží okradenej chlápek s nadávkama jen proto, aby jí mohl zabouchnout kufr :-D
A jinak je to jak telenovela, nejdřív je hlavní hrdina blbej a bez otce, pak se najednou ukáže, že jeho otec byl skvělej, ale je mrtvej, a na konci je hlavní hrdina i jeho otec uplně nejlepší, i když jeden z nich je… mrtvej.
Jo, a Angelina je, teda byla, taky skvělá, i když mu na začátku lhala. Pro dobro věci, v kterou věřila, samozřejmě ;-)
Film neoceňuju jako kvalitní, ale přesně splnil účel. Pobavila jsem se a bavím se ještě zpětně. Jeden z nejlepších způsobů, jak si odpočinout od učení a starostí, že nevím, kolik let mi zbývá do operace kolen, i když moc už asi ne, a nezrušit se na celej další den.

3 komentáře:

Madman řekl(a)...

náhodou to není tak špatný, ale chce to tolerantního chlapa:
je to akční, dobré triky, takze dobre koukatelne, navic ke koukatelnosti take prispiva fakt, ze
je tam Angelina Jolie a navic zezadu naha ...
film není od toho, aby detailně zobrazoval geografii, ale aby byl akční, proto ta strž.
Ale pravdou je, že hlubokou myšlenku tam nehledejte, natož zemepisne fakta natoz fyzikalni zakony.

Larry řekl(a)...
Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.
Anonymní řekl(a)...

Vzhledem k tomu, že jsem četl komiks mi tenhle film vážně připomíná jeho mladšího vykastrovaného bráchu. Jenom když srovnám finální věty. Film: A co jste se svým životem doprdele udělali vy? Komiks: A tohle to je obrázek mě, jak vás (čtenáře) šukám do prdele. No prostě předěláním děje to přišlo i o smyslplnou pointu - v komiksu žádnej stav osudu není :) prostě komiks dopuručuju Medůzko a na film se prostě jenom dá koukat :) Jenom perlička ve filmu myslím jeho otce "zabili" v nějaké firmě v komiksu, v jeho bytě při natáčení gay porna - chlap si prostě jednou za čas prostě musí spravit apetít :))